Персональне Відео Привітання від Захисника України - Алли Мартинюк

5000,00
грн
Зробіть особливий внесок у підтримку Збройних Сил України та отримайте незабутнє персональне відео привітання від Алли Мартинюк!
Алла Мартинюк - видатна особистість, волонтерка, акторка та співачка, яка зробила величезний внесок у підтримку Збройних Сил України та розвитку рідної країни. Вона брала активну участь у Революції Гідності 2013-2014 років та почала волонтерити та регулярно відвідувати зону АТО.

Тепер ви маєте унікальну можливість отримати особисте відео привітання від цієї видатної особистості. Для того, щоб отримати відео привітання, залиште коментар, у якому зазначте, для кого призначено привітання та з якої нагоди. Алла Мартинюк з радістю запише спеціальне привітання для вас у форматі вертикального відео. Це буде виразом її щирої вдячності та вітання.

Це особисте відео буде неповторним та відомим тільки вам, і наша команда надішле його на вказані контактні дані. Збережіть цей незабутній момент на завжди та поділіться ним з вашими близькими та рідними, як цінний подарунок від Алли Мартинюк.

Кожен внесок, який ми отримаємо, піде на закупівлю необхідного спорядження для Збройних Сил України. Ваша щедрість допоможе забезпечити наших Захисників необхідними засобами для виконання їхніх мужніх завдань та захисту майбутнього України.

Приєднуйтесь до нас у цьому благородному зусиллі - зробіть свій внесок та отримайте особисте привітання від Алли Мартинюк! Ваша підтримка стане справжнім символом вдячності та підтримки наших Захисників. Разом ми зможемо зробити більше для захисту та підтримки майбутнього України!


Соціальні Мережі Фонду


Соціальні Мережі Алли Мартинюк


Соціальні Мережі Євгена Карася